5 april 2023
Geplaatst door TeamVillaparkEikelenburgh

De verkoop van de 4 herenhuizen Opaal in fase 9 is gestart! Tot dinsdag 11 april a.s. is het mogelijk om in te schrijven voor de bouwnummers 901 t/m 904.


Digitaal inschrijven? Hoe werkt dit?

Stap 1: Vraag hier een persoonlijke link aan om in te loggen op uw Villapark Eikelenburgh account
Stap 2: U ontvangt een e-mail met een persoonlijke link. Door te klikken op de link in de e-mail komt u in uw persoonlijke Villapark Eikelenburgh account
Stap 3: Klik op 'Online inschrijven Villapark Eikelenburgh fase 9’
Stap 4: Vul alle gevraagde gegevens in en dien het formulier in

De inschrijftermijn eindigt op dinsdag 11 april om 09.00 uur.

interieur impressie opaal woning

Bijzonderheden en het verdere proces

De inschrijving dient uiterlijk dinsdag 11 april om 09:00 uur digitaal verzonden te zijn. Inschrijvingen die te laat worden ontvangen worden geplaatst op de reservelijst. Het is van belang dat u bij de inschrijving de specifieke woningen van uw voorkeur aangeeft. Er kan geen bouwnummer aan u toegewezen worden als die niet als voorkeur is opgegeven.

In het kader van de beoordeling van de financiële haalbaarheid is het van belang dat de financiële gegevens op het inschrijfformulier volledig en naar waarheid zijn ingevuld en dat een financiële check wordt bijgevoegd (max. 2 maanden oud).

De inschrijver(s) dienen ook de daadwerkelijke contractanten te zijn. Met andere woorden, de gegevens van uw inschrijving worden overgenomen in de overeenkomsten. De inschrijving en toewijzing zijn niet overdraagbaar op een ander persoon.

De bouwnummers worden toegewezen op basis van eerste voorkeur.

Na een optiegesprek is er een optieperiode van maximaal 7 dagen. Tijdens deze periode dient de definitieve koopbeslissing genomen te worden. Zodra u heeft besloten om over te gaan tot aankoop, zal er een afspraak voor ondertekening van de overeenkomsten worden gemaakt. Ondertekening van de overeenkomsten vindt plaats na toelichting en uitleg over de inhoud van de overeenkomsten en verkoopdocumentatie.

Wanneer u een woning toegewezen heeft gekregen neemt één van de betrokken makelaarskantoren uiterlijk woensdag 12 april 2023 contact op om u hiervan op de hoogte te brengen en een optiegesprek in te plannen. De belangstelling voor het plan is groot en het zou dus kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst en wordt hierover uiterlijk donderdag 13 april 2023 via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd.

Vragen?

Heeft u nog vragen hebben over de woningen of de inschrijfprocedure? Neem dan contact op met een van de betrokken makelaarskantoren. Zij staan u graag te woord!

Veel plezier met het bekijken van de verkoopstukken en succes gewenst met de inschrijving!