Villapark Eikelenburgh, stijlvol wonen in Rijswijk

Rijswijk stond vroeger bekend om z’n buitenplaatsen. Met Villapark Eikelenburgh keert die tijd weer terug. Wonen aan de rand van de stad, omgeven door groen in een rustige omgeving: dat kan gewoon nog in de Randstad. Hier, aan de Winston Churchilllaan, woont u ideaal. Villapark Eikelenburgh is royaal van opzet. De natuur heeft er de ruimte. Kinderen trouwens ook. Zij kunnen heerlijk spelen op verschillende speelplekken of lekker op de brede stoep voor de deur.

Bijzonder aan Villapark Eikelenburgh: het is net of de wijk er altijd al heeft gestaan. Dat komt doordat oude - en gezichtsbepalende - bomen zijn blijven staan en er een watertje in het gebied is aangelegd. Het resultaat is een wijk met de allure van toen. En het wooncomfort van vandaag én morgen.

Uw woning is niet alleen omgeven door groen, de ligging van Villapark Eikelenburgh is ook nog eens heel gunstig. Naar winkelcentrum In de Bogaard? Nog niet eens tien minuten fietsen. Hartje Rijswijk? Een kwartiertje. En ook met de auto bent u snel waar u zijn wilt. De A4 en de N211 liggen om de hoek. Den Haag, Delft en Zoetermeer zijn daardoor eenvoudig bereikbaar. 

Alle woningen zijn ontworpen in de jaren dertigstijl. Het is de stijl die u herkent van de erkers, de brede dakoverstekken en de strakke lijnen.