2 augustus 2022
Geplaatst door TeamVillaparkEikelenburgh

Het is het zover! De website is uitgebreid met nieuwe informatie over het toekomstige woningaanbod van fase 9, woningomschrijvingen en koopsomindicaties (vanaf ca.) per woningtype. Nieuwsgierig? Kijk dan snel op de pagina Woningaanbod voor alle informatie.

Bekijk het woningaanbod

De woningen in fase 9 worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd en draag je bij aan een beter klimaat. Én de woningen zijn zeer energiezuinig met een energieprestatie van BENG (bijna energieneutraal) 2 of lager. Hierdoor heb je als bewoner lagere energielasten.

Naar welk woningtype gaat je voorkeur?
Er komen twee typen in fase 9:

De herenhuizen Opaal, eerder gebouwd in de wijk en met veel plezier bewoond.

woonimpressie herenhuis opaal

Een nieuwe ‘edelsteen’ Zirkoon. Deze woningen vallen onder de betaalbare koop (NHG grens met duurzame maatregelen). Klik hier voor de verkoopvoorwaarden voor Zirkoon.

woonimpressie zirkoon

Wij zijn heel benieuwd naar welk woningtype je voorkeur uitgaat. Als je op onderstaande link klikt, ga je naar de website waar je je belangstelling kunt bevestigen en je voorlopige voorkeur kunt aangeven. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Geef je voorkeur voor een woningtype door

Wij registreren je voorkeur in ons belangstellendenbestand en houden je op de hoogte over de planning én de start verkoop.

NB: de voorlopige impressies en plattegronden geven je een goed beeld hoe het project en de woningen er straks uit komen te zien. Voor de start verkoop worden deze beelden nog geoptimaliseerd.

Start verkoop
De komende maanden zetten we de puntjes op de i voor wat betreft de verkoopvoorbereiding en de afronding van de verkoopdocumenten en contractstukken. Wij verwachten in oktober 2022 de verkoop te starten. Zodra de datum definitief is ontvang je van ons een nieuwsbrief met meer informatie over de verkoopprocedure en de online inschrijving.

Toewijzing woningen Zirkoon bij start verkoop
Voor woningtype Zirkoon zijn verkoopvoorwaarden gesteld, lees hier meer. Deze voorwaarden zijn nog onder voorbehoud van goedkeuring en eventuele aanvullende voorwaarden van de gemeente Rijswijk.

Meer informatie?
Wil je op voorhand al meer informatie over de verkoop of waarde van je huidige woning? Neem dan alvast contact op met één van de projectmakelaars, het verkoopteam van de kantoren staat je graag te woord met advies en informatie. Ben je benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van een woning in Villapark Eikelenburgh, meer informatie hierover vind je hier.


Het projectteAM Villapark Eikelenburgh wenst je veel kijk- en leesplezier!