31 mei 2023
Geplaatst door Desiree

De woningen zijn sowieso gasloos maar ook zeer energiezuinig – Bijna Energie Neutraal Gebouwd (BENG). Het grote aantal zonnepanelen op de daken in combinatie met de hoge isolatie maakt dat de herenhuizen in Villapark Eikelenburgh klaar zijn voor de toekomst. Ze zijn onderhoudsarm en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan.

Wist u dat de herenhuizen compleet worden opgeleverd, dus mét een keukeninrichting, een complete badkamer en toiletten. Dus maximaal woongenot is in de V.O.N.-prijs inbegrepen!

Goed nieuws! De bouw van de Opaal en Zirkoon woningen in Villapark Eikelenburgh start in september! De meeste toekomstige bewoners zijn inmiddels bij de notaris geweest voor het tekenen van de aktes. Zij wonen eind 2024 gloednieuw, ruim en energiezuinig in deze prachtige wijk.